Birthstone jewelry - geboortesteen sieraad maart: aquamarijn

Hét perfecte geboortesteen cadeau

Op zoek naar een bijzonder sieraad voor de verjaardag van je vriendin, je dochter / kleindochter of een andere geluksvogel? Een geboortesteen sieraad met edelsteen aquamarijn is altijd een goed idee: je hebt je best gedaan om een origineel cadeau te vinden wat helemaal aansluit bij haar geboortemaand!

Armband geboortesteen aquamarijn birthstone jewelry march aquamarijn

Birthstone sieraad maart met edelsteen aquamarijn voor iedere gelegenheid

De geboortesteen van de maand maart is dus aquamarijn. Een prachtige groen blauwe steen waar je een beetje doorheen kunt kijken. Qua uiterlijk een steen die perfect past bij een casual look, maar ook heel goed kan bij een diner of chique gala: het hangt er maar net vanaf welk model oorbellen met geboortesteen aquamarijn je kiest. 

Werking geboortesteen aquamarijn

Net als alle andere stenen heeft aquamarijn een aantal eigenschappen waarvan veel mensen claimen er baat bij te hebben. In de webshop van Jewels with Flair wordt per geboortesteen een aantal highlights vermeld en middels dit blog geef ik je graag meer informatie dan alleen de highlights. Aquamarijn staat onder andere voor balans en concentratie. Dat deze steen dus ook een kalmerende werking heeft, zal je dan waarschijnlijk niet verbazen. Een sieraad met aquamarijn zet iedereen die geboren is in de maand maart in zijn kracht. Hét perfecte verjaardagscadeau.  

Bekijk hier alle sieraden met geboortesteen aquamarijn

 

03 maart 2023 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.