Klassieke zoetwaterparel sieraden in modern jasje

Trend 2023: modern jasje voor klassieke zoetwaterparel sieraden

Dat parel sieraden tijdloos zijn dat wisten we al een tijdje. Dat parel sieraden al lang niet meer ouderwets en oubollig zijn, wist ik bij jewels with Flair ook al heel erg lang, zéker als je ze combineert met andere materialen zoals een stoere edelsteen of een glimmertje zoals Swarovski Elements. Maar nu staat de media daar ineens ook bol van! Hoe leuk! Parels worden volop gecombineerd met andere materialen en krijgen zo een moderne twist. 

Pareloorbellen gecombineerd met edelstenen

Om parel oorbellen net een wat stoerdere uitstraling te geven combineer ik parels graag met edelsteen. Hieronder zie je lange Maxima oorbellen met parels gecombineerd met een amethist. 

parel oorbellen met edelstenen

Of wat dacht je van parel oorbellen met edelsteen labradoriet. Labradoriet heeft een mooie grijze basistint met een prachtige blauw groen gloed. De zoetwaterparel heeft een mooi contrast met de lieflijke parel. Ik zeg: de perfecte combinatie. 

Sieradenset met parel oorbellen en labradoriet

Pareloorbellen gecombineerd met een glimmertje zoals Swarovski Elements

Wat ook altijd een hele toffe combinatie is, zijn sieraden gemaakt met zoetwaterparels en Swarosvki Elements. Het glimmertje haalt de parel op en geeft het sieraad een extra chique uitstraling met Flair. 

Maxima oorbellen met zoetwaterparel en swarovski

 

Breid je parel oorbellen uit tot sieraden set

Pareloorbellen die niet uitsluitend gemaakt zijn met zoetwaterparels, maar óók met andere materialen zoals edelstenen en Swarovski Elements kunnen perfect gecombineerd worden met bijpassende sieraden van edelstenen en/of Swarovski Elements. 

Ga je voor stoer? Dan match je bijvoorbeeld met een armband met stoere edelsteen zoals labradoriet of honingkwarts. 

Wil jij toch liever een wat klassieke uitstraling behouden? Uiteraard kun je jouw pareloorbellen ook gewoon combineren met een parel armband en parel ketting

Schitteren met Flair? Combineer dan jouw parel oorbellen met een glimmertje  zoals Gavbari crystals of een sieraad met Swarovski Elements

 

FAQ

1. Wat is dé sieradentrent van 2023

Parelsieraden in een modern jasje zoals parel oorbellen die niet uitsluitend van parels zijn gemaakt, maar ook bijvoorbeeld met een edelsteen of een mooi glimmertje erbij. 

2. Zijn parel sieraden hip?

Parel oorbellen zijn tijdloos en zeer trendy. Het oubollige is er inmiddels zéker van af. Wil jij een trendy uitstraling en tijdloze sieraden? Bekijk dan even de parel sieraden collectie van Jewels with Flair. 

14 februari 2023 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.