Moederdag. Een origineel cadeau. Tja, wat dan?

Een origineel & creatief cadeau voor je moeder

Weet je nog, hoe je vroeger op school al weken aan het voorbereiden was? Een potje van klei, een armbandje van houten kralen, een gefiguurzaagde brievenhouder… allemaal met evenveel toewijding gemaakt en met nog veel meer liefde bewaard.

Geen tijd…?

Door gebrek aan tijd moet ik eerlijk bekennen dat ik me de afgelopen jaren er wel wat makkelijker vanaf heb gemaakt met een bos bloemen en een doos chocola. En dat terwijl mijn moeder toch echt altijd voor mij klaar staat. Herkenbaar?

Bekijk in één overzicht originele moederdagtips

Bekijk nu de categorie speciaal geselecteerd voor Moederdag. Of shop gemakkelijk op kleur. Alle sieraden zijn van hoogwaarige kwaliteit, nikkelvrij & hypo-allergeen. Daar maak jij je moeder zeker blij mee!

07 maart 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.