Moederdag. Een origineel cadeau. Tja, wat dan?

Een origineel cadeau voor Moederdag

Weet je nog, hoe je vroeger op school al weken aan het voorbereiden was? Een potje van klei, een armbandje van houten kralen, een gefiguurzaagde brievenhouder… allemaal met evenveel toewijding gemaakt en met nog veel meer liefde bewaard.

Chocolade & bloemen voor Moederdag?

Door gebrek aan tijd moet ik eerlijk bekennen dat ik me de afgelopen jaren er wel wat makkelijker vanaf heb gemaakt met een bos bloemen en een doos chocola. En dat terwijl mijn moeder toch echt altijd voor mij klaar staat. Herkenbaar?

Geef een gepersonaliseerd Moederdag cadeau!

In de shop vind je nu een wel héél tof Moederdag kado: een gepersonaliseerde geboortesteen armband. Speciaal gemaakt voor je moeder. Je kunt haar natuurlijk een geboortesteen armband geven met haar eigen geboortesteen om haar meer in haar kracht te laten staan, maar wat dacht je van een geboortesteen armband met de geboortestenen van haar kinderen? Of de geboortesteen van haar hele gezin: kinderen & partner. Jij beslist welke geboortesteentjes aan de armband komen en in welke uitvoering de geboortesteen armband wordt gemaakt: sterling zilver of verguld sterling zilver. 

   

 

Moederdag cadeautips

Ben je er nog niet helemaal uit?  Dan vind je hieronder al mijn tips op een rij met daaronder een uitleg per cadeau. 

  1. Geboortesteen armband voor Moederdag
  2. Geboortesteen sieraad
  3. Rozenkwarts sieraden voor Moederdag
  4. Bloemoorbellen voor Moederdag
  5. Giftcard voor Moederdag
  6. Sieraad met een edelsteen voor Moederdag

Geboortesteen armband voor Moederdag

Zoals hierboven beschreven is dit wel een heel uniek cadeau. Je kiest zelf welke geboortesteentjes en de armband wordt uiteraard verpakt in een luxe cadeauverpakking. 

Geboortesteen sieraad

Is jouw moeder niet zo van de armbandjes maar wel van de geboortestenen? Kijk dan even tussen de sieraden met geboortestenen. Je kiest een sieraad uit per maand. 

Rozenkwarts sieraden voor Moederdag

Rozenkwarts staat bekend als dé steen van de liefde. Daarom is een sieraad met edelsteen rozenkwarts bij uitstek geschikt om te geven met Moederdag: om te laten zien hoeveel je van je moeder houdt. 

  

Bloemoorbellen voor Moederdag

Een veel gegeven cadeau is toch wel een mooie bos bloemen. Bloemen zijn altijd goed. Maar wil je wat originelers? Ga dan voor oorbellen met bloemen. Bloemen zijn symbolisch om te geven en daarnaast ook nog een fijn om de dragen met de lente in het verschiet!

Giftcard voor Moederdag

Kun je niet kiezen? Bestel dan een Giftcard. Uiteraard wordt deze ook mooi ingepakt. Op deze manier kan jouw moeder zelf een cadeautje uitkiezen. Hoe tof is dat! 

Last minute Moederdagcadeau

Ben je wat aan de late kant met je Moederdag kado? Bestel dan een digitale Giftcard. Binnen enkele minuten in je inbox. Print 'm uit, doe hem in een leuk doosje, lintje er om heen en je hebt een mooi én persoonlijk cadeau voor Moederdag!

Sieraad met edelsteen voor Moederdag

Wil jij jouw moeder extra in haar kracht zetten? Haar symbolisch laten hoeveel je van haar houdt? Kijk dan even tussen de sieraden met een verhaal. Daar vind je allemaal sieraden ingedeeld op bepaalde krachten van edelstenen. 

Edelsteen ketting online kopen

FAQ

1. Wat is een origineel Moederdagcadeau?

Geef een geboortesteen armband met de geboortestenen van haar kinderen. Succes verzekerd. 

2. Ik wil een gepersonaliseerd Moederdag cadeau. Wat kan ik geven?

Geef een sieraad met een edelsteen die een symbolische betekenis heeft. Of ga voor een geboortesteen armband met de geboortestenen van haar dierbaren. 

 

 

 

02 april 2023 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.