Valentijnsdag Giftguide

Het lijkt nog heel ver weg, maar écht, voor je het weet is het alweer Valentijnsdag! In welk team zit jij? Vind je het echt een beetje te commercieel, of hoop je stiekem toch wel een beetje op een extra liefdevol randje aan deze dag?

Hieronder vind je een handige Giftguide om jou te helpen met kiezen.


1. De steen van de liefde

Rozenkwarts staat wel bekend als de steen van de liefde. Deze mooie roze steen is dus bij uitstek geschikt om te geven op Valentijnsdag! Hieronder vind je een selectie sieraden met rozenkwarts. Wil je meer zien? Bekijk dan de hele collectie met rozenkwarts sieraden hier.


2. Kettingen met symbolische betekenis

Lijkt jou een ketting geven een goed idee? Een ketting is meestal makkelijker om uit te kiezen voor een ander dan een paar oorbellen. Wist je dat iedere edelsteen heeft haar eigen symbolische betekenis heeft? Zoek een steen die het meest passend is. Meer informatie vind je op de edelstenen pagina.


3. Sieraden met hartjes

Sieraden met hartjes zijn natuurlijk altijd een goed idee :). Zéker met Valentijnsdag!


Ik herinner me nog goed de spanning van de middelbare school, waarbij je eigenlijk niets verwachtte, maar toch een beetje teleurgesteld was als je erachter kwam dat de postbode inmiddels echt al wel was geweest, maar de brievenbus toch angstaanjagend leeg was gebleven. Als dan ook nog eens je kluisje op school leeg was…

Inmiddels zijn we al heel wat jaren verder en heb ik geen last meer van dit soort ‘puberproblematiek’. Valentijnsdag is wel steeds groter worden en zo tegen eind januari zie je een rode golf langzaam de winkels overspoelen. Word jij ook nog wel eens verrast door je Valentijn op 14 februari? Rozen en chocola zijn natuurlijk inkoppers op deze romantische dag, maar waar zou jij nu echt blij van worden?

Misschien moet je jouw liefde maar heel voorzichtig een kleine hint geven over waar jij nu echt blij van wordt. Is dat wellicht een mooi paar oorbellen of een bijzondere ketting? Sieraden zijn blijvend en geven je altijd een speciaal gevoel. Zeker een handgemaakt paar oorbellen of een zorgvuldig samengesteld sieradensetje geeft iedereen het gevoel écht speciaal gevonden te worden.

Heeft je partner wat keuzehulp nodig of wil jij iemand verrassen, maar weet je niet precies wat goed past? De kleurenkiezer op de site geeft je eerste hulp en natuurlijk denk ik ook graag met je mee. Kom je er echt niet uit? Dan is een cadeaubon misschien wel het perfecte cadeau om met Valentijn te krijgen of te geven!