Over Jewels with Flair

Mijn verhaal: van markt tot online sieradenlabel

Sieraden waar je blij van wordt

Als de oorbellen die je zoekt er steeds nét niet bij zitten, wat doe je dan? Erlinde Kramer weet de oplossing: dan begin je je eigen sieradenlijn! In 2012 zag het Nederlandse sieradenmerk Jewels with Flair het daglicht. De lichte, vrolijke ontwerpen die ze in de winkel niet vond, vullen nu haar zonnige atelier. Je wordt er blij van. En omdat je toch vaak op zoek bent naar een setje, zijn er naast oorbellen natuurlijk ook armbanden en kettinkjes.

Elk sieraad is uniek

Van massaproductie houdt Erlinde niet. Want zeg nou zelf: het is toch veel leuker als je iets speciaals hebt? Oorbellen die nooit hetzelfde zijn als die van je buurvrouw of beste vriendin… ‘Alle sieraden van de sieradenlijn van Jewels with Flair zijn uniek,’ zegt Erlinde. Ik gebruik alleen natuurlijke en duurzame materialen: edelstenen, zoetwaterparels en Swarovski Elements stenen. Daarnaast kun je zelf kiezen voor duurzaam sterling zilver, verguld sterling zilver of rvs.

Passie voor vorm en kleur

Erlinde Kramer werkt vanuit haar gevoel. Mooie vormen en kleuren zijn haar passie. Ze maakt wat ze
zelf mooi vindt en houdt daarbij in het oog wat haar klanten wensen. ‘De Maxima-oorbellen zijn heel
populair. Die geven gelijk een chique uitstraling. Maken je outfit glamorous.’ Ze gaat er zelf van
glimmen. ‘De Maxima-oorbellen zijn er in verschillende uitvoeringen, ook weer met bijpassende
armbanden en kettinkjes als je dat wilt.’

Creatieve ideeën

Rondkijkend in het atelier van Erlinde wordt duidelijk dat er nog genoeg creatieve ideeën zijn. Van tijd tot tijd wordt er iets aan het assortiment toegevoegd. Want een nieuw seizoen of een nieuwe outfit vraagt toch om iets leuks jezelf of een geliefde mee te versieren… Erlinde heeft haar camera al in de aanslag om een foto te maken van haar nieuwste creatie. Ook dat doet ze zelf, want je creatieve werk komt toch het beste tot zijn recht als je het met dezelfde passie op foto vastlegt.

Sieraden van een edelsmid / goudsmid

Edelsmeden

Om zich verder door te ontwikkelen heeft Erlinde een cursus edelsmeden gevolgd. Haar ontwikkeling op dit punt is nog in volle gang, Zo zie je steeds meer sieraden die je écht nergens anders vindt.

Speciaal voor jou

Een sieraad kiezen is best een feestelijk momentje. Wat is jouw favoriete kleur? Wat past bij je? Wat staat goed bij je nieuwe outfit? Of: welk sieraad is het mooiste cadeau voor iemand die je liefhebt? Erlinde ontwerpt en maakt alle sieraden zelf. Heb je een wens, een droom, een idee? Wil je een heel andere lengte voor je Maxima-oorbellen, of wil je oorclips, wil je een speciale steen of een bijzonder ontwerp? Erlinde gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Iets moois maken waarmee jij je lekker voelt, dat is wat ze graag doet. Of je nu oorbellen, een kettinkje, een armband of een sieraden set bestelt, je sieraden worden feestelijk ingepakt. Want zeg nou zelf: sieraden zijn altijd een cadeautje, voor jezelf of voor je geliefde. Binnen Nederland wordt je pakje gratis verzonden vanaf €50,-.

Zin in iets nieuws?

Struin lekker rond in de webshop van Jewels with Flair. En wil je meer weten of iets speciaals bestellen? Neem dan contact op met Erlinde.
Benieuwd hoe de sieraden worden gemaakt? Neem dan een kijkje in het atelier van Jewels with Flair!

Jewels with Flair in de media


De passie die Erlinde heeft voor het ontwerpen van mooie sieraden blijft niet onopgemerkt in de media. De sieraden van Jewels with Flair heb je al kunnen zien in de tijdschriften Beau Monde, Party, Vorsten, Royals, Glossy en Vriendin. Ook verschillende modewebsites & blogs hebben aandacht besteed aan Jewels with Flair. Daarnaast heeft Erlinde ‘Maxima-oorbellen’ ontworpen als welkomstcadeautje voor het tijdschrift Royals en konden er oorbellen worden besteld via de Hofselectie van tijdschrift Vorsten.

Webwinkelkeur


De Jewels with Flair webshop is aangesloten bij Webwinkelkeur. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat alle regels waar webshops aan moeten voldoen, worden nageleefd. Ook is de webshop gecontroleerd op de naleving van de privacywet door Bergman juridisch advies.