Mijn eerste filmpjes...Spannend hoor!

Spannend hoor! Mijn eerste filmpjes…
Heb je het al gezien? Ik ben aan het filmen geslagen! Je had misschien al gemerkt dat ik graag foto’s maak van de sieraden die ik ontwerp. Het is echt een passie om te proberen alles op z’n mooist te laten zien. Maar op een foto zie je niet altijd goed hoe de stenen glimmen als je oorbellen bungelen. Hoe de sieraden tot hun recht komen als je ze draagt. Het is gewoon heel leuk om in een kort filmpje wat meer te laten zien.

Sieradentrends
In de filmpjes vertel ik je over de laatste trends die ik zie. Wat is helemaal ‘in’ dit voorjaar? Wat mag je niet missen? Op dit moment zie je bijvoorbeeld lekker grote oorbellen. Veel bling, veel goud. Mooie kleuren in edelstenen en ook Swarovski Elements. En niet te zwaar natuurlijk. Want het moet wel lekker dragen.

Daarnaast wil ik je ook zo goed mogelijk informeren over welke materialen die ik gebruik. Sterling zilver, verguld sterling zilver. Weet jij hoe je kunt zien dat iets echt zilver is?

Spannend!
Hieronder vind je mijn eerste filmpjes. Wat vind je ervan? Het was best spannend om ze op te nemen. Ik ben tenslotte geen filmster! Maar ik vind ze wel erg leuk geworden. Hopelijk geven ze je een beetje inspiratie en krijg je zin om jezelf (of iemand anders) te verwennen met een mooi setje.

Geniet van de filmpjes en van het voorjaarszonnetje. En kijk gelijk even rond in de webshop voor meer inspiratie en je nieuwste paar oorbellen! En wil je oorbellen, een armband of ketting met een steen in een ander kleurtje? Laat het me vooral weten. Dan maak ik ze speciaal voor jou.

04 maart 2019 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.