#MarchMeetTheMaker FULLTIME OF PARTTIME?

Van Parttime naar fulltime
Sinds juli 2018 heb ik mijn baan in het onderwijs opgezegd en werk ik fulltime voor Jewels with Flair. Een spannende beslissing, maar de beste die ik heb kunnen maken. Sinds ik echt focus heb voor Jewels with Flair, zie ik mijn webshop groeien. Toen ik begon, werkte ik nog fulltime in het onderwijs. Dan was ik ‘s avonds mijn voorbereidingen aan het treffen voor de markt. Op de foto zie je mij een marktkraam ‘uitleggen’ op proef. Gewoon in de huiskamer, want er liepen nog geen kleine kinderen rond die met hun vingertjes overal aan zaten…;).

Het ondernemen
Momenteel dus werk ik dus fulltime aan Jewels with Flair. Ik krijg positieve reacties van klanten en zélfs een kerstkaart van een enthousiaste klant afgelopen feestdagen :). Dat is natuurlijk erg leuk. Naast het creatieve vind ik het ondernemen ook heel erg leuk: alles zelf beslissen, flexibel kunnen zijn als je dat zelf wilt óf als je een ziek kind thuis hebt. En ik heb wat het ondernemen betreft nog genoeg te leren. Daarom zit ik in een ondernemersgroep, want samen kom je verder dan alleen.

Hier vind je alle oorbellen.

03 maart 2019 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.