Doe mee en WIN!

Trick or Treat!

Vandaag is het Halloween. En dat gaan we vieren!

In de shop liggen een heleboel leuke treats verstopt :). Dit kunnen sieraden zijn, maar ook feestelijke kortingen die alleen vandaag kunnen worden verzilverd. Vind jij een korting? Je kunt de bijbehorende kortingscode direct verzilveren. MAAR WEES OP TIJD! Doet de code het niet meer? Helaas…Iemand anders was je voor…

Vind je een sieraad? Claim als eerste je prijs door onder deze Facebookpost ALS EERSTE aan te geven waar je de prijs hebt gevonden. Als jij de eerste bent mét de juiste locatie van de prijs, heb jij de prijs gewonnen.

Halloween winactie

Wat is Halloween precies?

Halloween is een feestdag die valt op 31 oktober. Ontstaan in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada. Inmiddels wordt het feest ook steeds populairder in Nederland.

Wat wordt er gedaan op Halloween? Kinderen gaan verkleed langs de deuren als het donker is en roepen trick or treat, waarbij de keuze wordt gegeven tussen slachtoffer worden van een plagerijtje (trick) of iets lekkers (treat– vaak snoep).

Actievoorwaarden

*alle kortingen zijn een x-aantal keer te gebruiken en geldig op donderdag 31 oktober, niet i.c.m. andere kortingscodes en alleen in de betreffende categorie. Vind je een sieraad? Haast je naar de betreffende Facebookpost om je prijs te claimen door als eerste de juiste locatie op te geven. De uitslag hiervan wordt op vrijdag 1 november bekend gemaakt middels Facebook en daar kan niet over gecorrespondeerd worden. Per persoon kun je één keer een treat winnen dat bestaat uit een prijs. Zo blijven er ook genoeg prijzen voor anderen over. De uitslag wordt bekend gemaakt op vrijdag 1 november middels dezelfde FB post. Je hebt dat 2 weken de tijd om je prijs te claim door je adresgegevens te versturen.

30 oktober 2019 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.