Mijn droom met Jewels with Flair

Over de ontwerpster
Ik ben Erlinde Kramer, ontwerpster van sieradenlijn Jewels with Flair én eigenaresse van de webshop. Ik maak voornamelijk oorbellen omdat ik oorbellen wel echt hét item vind, waar vrouwen van gaan stralen. Met mooie oorbellen, krijg je net dat beetje extra Flair.

Uitbreiding
Uiteraard hoop ik dat ik steeds meer vrouwen blij kan maken met een handgemaakt sieraad. Ontworpen door mij. Ik merk wel dat mijn handen soms beginnen tegen te sputteren. Maar ja, wat wil je met ca. 10 bestellingen per dag. In de toekomst moet er dus echt iemand bij. Het liefst iemand die net zo creatief is als ik en oog heeft voor detail zodat de fijne afwerking gewaarborgd zal blijven.

Matching sieraden
Naast mijn grote collectie oorbellen zie je ook steeds meer bijpassende sieraden in de collectie. De nadruk blijft liggen op de oorbellen en van daaruit probeer ik sieraden te ontwerpen die de oorbellen ondersteunen. Kettingen en armbanden in de collectie zijn altijd fijntjes en ondersteunen de juweeltjes in de webshop; de oorbellen.

Toekomstmuziek
Uiteindelijk zou ik graag een atelier willen met showroom. Zodat je als klant zelf langs kunt gaan, edelstenen uit kunt zoeken en ik ter plekke voor jou een sieradenset kan maken. Want ik merk dat veel klanten toch graag een uniek ontwerp willen en op zoek zijn naar nét die ene kleur die goed past bij de uitgekozen jurk. Momenteel doe ik dit via foto’s die klanten mij sturen van hun outfit. 9 van de 10 keer slaag ik erin een perfect matching sieraad te maken en de klant te laten stralen. Zó leuk ?. Bovenstaande is nog even toekomstmuziek. Eerst zorgen voor meer zichtbaarheid zodat ik straks een bijzondere showroom kan huren. Kom je dan langs ?

17 juli 2019 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.