Daarom maak ik sieraden :)

Waarom maak ik sieraden?

Goeie vraag ?. Ik maak sieraden omdat ik houd van creatief bezig zijn én van mooie dingen die je laten stralen.

Als kind maakte ik altijd al de kerstkaarten voor mijn ouders, deed ik examen op de middelbare school in het vak tekenen en kunstgeschiedenis én was ik geïnteresseerd in mooie dingen zoals sieraden.

Ik dacht mij ei wel kwijt te kunnen als juf op een basisschool, maar dat bleek toch niet het geval. Met kinderen gaan tekenen en knutselen is toch écht wat anders. Ik moest me altijd bedwingen het totale werkje van het kind niet over te nemen…

Dus toen ik eens op een markt liep tijdens Koninginnedag en iemand prachtige oranje oorbellen zag verkopen dacht ik… ‘Dat wil ik ook!’

Dus zo is Jewels with Flair ontstaan. Ik werkte destijds nog 4 dagen in het onderwijs. Dus zat ik 1 dag per week aan mijn webshop te knutselen. Echter bleek mijn ICT talent niet echt goed ontwikkeld, dus dat heb ik snel uitbesteed. Daarna kon ik me focussen op het echte werk: het ontwerpen van sieraden ?.

17 juli 2019 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.