In een paar stappen je retour regelen:

  1. Mail naar info@jewelswithflair.nl en meld je retour aan. Je bent niet verplicht een reden te geven, maar ik hoor graag feedback!
  2. Print het retourformulier uit en voeg toe aan het pakketje.
  3. Retourneer de sieraden in eenzelfde verpakking als waarmee de oorbellen aan jou zijn verzonden. Let op! Retourneer je een ketting? Zorg dat deze weer in de foam is bevestigd, zodat de ketting niet in de knoop gaat. Kettingen die in de knoop worden geretourneerd, worden niet retour genomen. 
  4. Je retour mag naar: JWF, stuwwal 46, 1822EE te Alkmaar.
  5. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terug gestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is..

* De kosten van een retour zijn voor de klant.

* Maatwerk sieraden kunnen niet worden geretourneerd. 

Let op!

Tijdens feestdagen is het erg druk bij de post. Het terugsturen van de sieraden gaat op eigen risico. Meestal gaat dit goed. Echter adviseer ik in deze tijd pakketjes bij de zakelijke post in te leveren en niet in een brievenbus te doen. Houd er ook rekening mee dat jouw retour iets trager verwerkt wordt dan normaal omdat het iet langer duurt voordat het hier aankomt.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Ik ben echter wel benieuwd naar de rede, zodat ik mijn aanbod zo goed mogelijk kan optimaliseren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Jewels with flair geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met opnemen via info@jewelswithflair.nl. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terug gestort worden mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jouw doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Indien je oorbellen terugstuurt; deze mogen niet gedragen zijn i.v.m. de hygiëne.

 

Retourneren

Wat jammer dat het sieraad niet aan je verwachting voldoet. Wist je dat je bij Jewels with Flair ook terecht kunt voor Maatwerk sieraden?

Hieronder vind je het retourformulier. Ik hoor graag feedback om mijn ontwerpen nog meer te verfijnen.