Handgemaakte zilveren sieraden

Op zoek naar unieke handgemaakte sieraden? Bij Jewels with Flair vind je zilveren handgemaakte sieraden voor iedere gelegenheid. Ga je voor minimalistisch of juist opvallend met de lange Maxima oorbellen?

Handgemaakte sieraden uit Alkmaars atelier

Wat er zo uniek is aan de zilveren handgemaakte sieraden van Jewels with Flair? Ze worden - uiteraard- met de hand gemaakt in het atelier van de Nederlandse sieraden ontwerpster Erlinde Kramer. Naast het wikkelen van zilverdraad om de handgemaakte sieraden een verfijnde uitstraling te geven, is zij ook edelsmid om haar zilveren ontwerpen écht een eigen touch te geven. Klanten grappen wel een dat alle sieraden een 'Erlinde -sausje' hebben wat de sieraden zo uniek maakt. Door het solderen te combineren met het wikkelen van zilverdraad en bestaande settingen en technieken verbindt zij een oud ambacht met hedendaagse technieken om zilveren sieraden te maken die betaalbaar blijven. 

Handgemaakte zilveren sieraden uit Smeedstudio Erlinde

De sieraden uit Smeedstudio Erlinde vind je in de specials. Hier vind je handgemaakte zilveren sieraden die je écht nergens anders vindt. Oorbellen bewerkt met een structuurhamer, een handgemaakte zilveren bangle die eveneens met een structuurhamer is bewerkt of wat dacht je van de zilveren halsketting met ronde hanger. Met deze zilveren sieraden is heel goed een set samen te stellen. Vind je het lastig zelf een zilveren sieraden set samen te stellen? Vraag het dan aan de ontwerpster.  

Handgemaakte zilveren sieraden a la Maxima

Wel eens van 'Maxima oorbellen' gehoord? Maxima wordt natuurlijk met heel veel mooie oorbellen in haar oren gespot, maar de term 'Maxima oorbellen' is wel ontstaan door de lange oorbellen met een parel of druppel aan het kettinkje. In de loop der tijd zie je haar met steeds meer verschillende varianten: het kettinkje gemaakt van meerdere edelsteentjes of pareltjes. Oorbellen met een bloempje aan de bovenkant of echte statement oorbellen. Wat deze oorbellen in ieder geval gemeen hebben: het zijn allemaal echte eyecatchers!

Handgemaakte edelsteen oorbellen

Naast lang en opvallend zijn klassieke zilveren oorbellen met een edelstenen druppel ook een lust voor het oog. Met name als de steen facet geslepen is. Naast de zilveren handgemaakte oorbellen, kun je ook kiezen voor handgemaakte gouden oorbellen. Deze gouden variant is verguld met een 24 karaat gouden plating op echt zilver (925). Daarnaast hebben deze oorbellen een extra beschermingscoating zodat deze gouden handgemaakte oorbellen heel lang mee gaan.

Handgemaakte kettingen

Uiteraard is het wel zo leuk je handgemaakte oorbellen te combineren met een bijpassende handgemaakte zilveren halsketting en armband. Onder de handgemaakte kettingen vind je zilveren en gouden (verguld sterling zilveren) kettingen met een edelstenen hanger, een parel hanger of een Swarovski hanger. Swarovski is natuurlijk dé meest opvallende betreft het bling bling gehalte.

Houd je meer van een natuurlijk effect, ga dan voor een zilveren ketting met een edelstenen hanger. Ga je op een klassieke tour? Dan vind je ook nog zilveren en gouden halskettingen met een prachtige hanger van zoetwaterparels. 

Handgemaakte zilveren armbanden

Ook de zilveren armbanden bij Jewels with Flair kun je goed combineren met de handgemaakte sieraden uit de oorbellen collectie en de collectie met kettingen. Vind je nét niet wat je zoekt, is het ook mogelijk een zilveren sieraad te laten ontwerpen om dé perfecte sieradenset te krijgen die jou laten stralen met Flair!

FAQ over handgemaakte zilveren sieraden