Zo combineer je de juiste sieraden bij je outfit

Je kunt natuurlijk oorbellen zoeken die qua kleur perfect matchen met je jurk of blouse. Kan heel mooi staan. Maar moet dat altijd perse? Ik vind van niet. Sterker nog; ik vind het juist wel mooi indien je sieraden combineert die net een tint lichter of donkerder zijn of helemaal contra. Indien je voor een tint lichter of donkerder kiest, moet het echt in het kleurengamma passen, maar dat zie je zo. Hoe dan? Als het niet hetzelfde kleurengamma is, twijfel je over de kleur. Het is het dan gewoon net niet.

Zo combineer je kleuren met elkaar

Wat ik bijvoorbeeld erg mooi vind, is denim combineren met een mint blauwe kleur zoals deze ketting met edelsteen & schelp bedel. Daarbij kies ik voor simpele oorknopjes in crystal in de vergulde uitvoering. Ik draag zowel goud als zilver. Afhankelijk van de kleding die ik draag. Bij een blouse zoals hieronder combineert verguld erg mooi en word je ketting samen met de knopjes één mooi sprankelend geheel. Deze verschillende details geven je outfit net even meer jeu, dan wanneer je kiest voor 1 sieradenset in één kleur – al kan dat natuurlijk ook weer heel mooi zijn, maar dat licht ik de volgende keer toe met een andere outfit :).

Wat vind jij van deze combinatie?

11 juli 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.