Ring cadeau voor de eerste 18 bestellingen!

Yeaaah!! Een nieuwe actie!

Deze actie gaat een beetje anders dan anders, lees dus even goed verder.

Ben jij één van de eerste 18 klanten die een bestelling plaatst van 25,- of meer?

En doe je dat met bijbehorende kortingscode?

Dan krijg jij een ring met Swarovski Elements cadeau!

Uiteraard staat maatwerk ook bij mijn acties weer hoog in het vaandel, dus je mag zelf kiezen voor het model:

  • Een verzilverde (zilverkleurige) ring met 3 Swarovski Elements puntstenen. Kortingscode: verzilverd
  • Een vergulde (goudkleurige) ring met één ronde steen óf één druppelvormige Swarovski Elements steen. Kortingscode: verguld

Let op! Als je de kortingscode gebruikt wordt er 0,01 cent van je bestelling afgehaald. Dit is voor jou de bevestiging dat de kortingscode ‘succesvol’is toegepast’.

Omschrijving ring
De ronde Swarovski Elements puntstenen hebben een diameter van 8 mm. De druppelvormige Swarovski Elements puntsteen heeft een afmeting van 14 x 10 mm. De ring met de 3 Swarovski Elements op de ring zijn echte blikvangers, de ringen met één steen zijn wat subtieler en klassieker. De ringen zijn allemaal verstelbaar vanaf 17 mm. De kleur Swarovski Elements die je krijgt, is een verrassing, je mag wél je voorkeur aangeven bij de bestel notities.

Natuurlijk wil je wel weten waar je aan toe bent toch?
Dus…de kortingscode werkt ook zolang de voorraad strekt. Doet de kortingscode het niet meer? Dan zijn de ringen van jouw keuze op.

* geldig bij een bestelling vanaf 25,-, niet geldig i.c.m. andere kortingscodes of met terugwerkende kracht, geldig vanaf maandag 5 augustus, ALLEEN ALS DE KORTINGSCODE IS INGEVULD, indien de bestelling wordt geretourneerd, moet ook de bijgevoegde gratis ring worden terug gestort óf deze worden in rekening gebracht.

05 augustus 2019 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.