Paaseieren zoeken bij Jewels with Flair

Pasen! Dat wordt een andere Pasen dan anders dit jaar… Maar eieren zoeken kun je in de shop van Jewels with Flair gewoon vanuit je eigen huis doen :).

Hoe gaat de Easter Egg Hunt in zijn werk?

  1. Zoek in de shop naar paaseieren
  2. Ben jij de EERSTE die meldt onder de juiste FB post waar het gevonden ei ligt? – vermeld de url ! Dan win jij de prijs!
  3. Vind je een kortings-ei? Verzilver hem direct met de kortingscode!

De uitslag vindt plaats in de week na Pasen. Je krijg via Facebook een bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Hieronder vind je de eieren waarmee je een prijs kunt winnen – dit is dus NIET de vindplaats. De kortingseieren staan hier niet tussen die moet je echt gaan zoeken in de shop en liggen verstopt vanaf Goede vrijdag ;).


De uitslag!

Wow, wat hebben er veel mensen mee gedaan! Ontzettend leuk! Dankjewel voor het mee doen! Hieronder vind je de uitslag. Bij sommige eieren was het spannend. Zo had Ferry als eerste gemeld dat hij ei 7 had gevonden, maar was Marion nét iets eerder met de juiste locatie te melden.

Oh…er zat ook nog een foutje in…. Namelijk ei 3 was onvindbaar. Stom van mij! Ik had hem wel verstopt maar de pagina niet goed opgeslagen. Dus kon je ‘m natuurlijk ook niet vinden. Voor iedereen die voor niets heeft gezocht nog héél even 15% korting met code: Troostprijspaasactie Deze korting geldt tot en met woensdag 14 april 2020 23.59 uur.

Staat jouw naam ertussen? Stuur mij dan een mailtje op info@jewelswithflair.nl en de prijs komt zo snel mogelijk naar je toe!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Ei 7 > Marion van Tlburg

Ei 2 > Liane Baltus

Ei 9 > Marloes van Belkom

E4 > Bernadette van Houten

Ei 8 > Ingeborg Huizinga

Ei 6 > Luana Demelza

Ei 1 > Ilona Lambrichs

Ei 9 > Victoria Joy

Ei 11 > Sabine KeilRegels
1. Je kunt niet meer dan 1 win – ei winnen. Zo krijgen anderen ook een kans.
2. Vind je een win-ei? Alleen als je de eerste bent die dit meldt op Facebook, onder de Paasactie-post, win je de prijs.
3. Kortingscodes zijn geldig tot en met 2e paasdag en niet geldig i.c.m. andere kortingscodes of bij de feel good kettinkjes.

De uitslag vindt plaats in de week na Pasen. Je krijg via Facebook een bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

09 april 2020 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.