Business retreat Ibiza

Afgelopen week was ik op een business retreat op het mooie Ibiza. Helemaal nieuw voor mij. Spannend, maar ook super leuk. Ik ben nieuwsgierig naar nieuwe dingen en leer graag bij. Dus toen ik de mogelijkheid kreeg mee te gaan, heb ik me daar meteen voor ingeschreven :).

Wél 4 nachten zonder mijn gezin… Kan ik dat?
Voor het eerst sinds ik kinderen heb (de oudste is nu 5 en de jongste 3 jaar) ging ik weer alleen weg. Wel 4 nachten zonder man en kinderen! Oei… Toen ik op Schiphol stond, had ik even helemaal geen zin… Maar ik ken dat van mezelf… Even doorzetten. Met een iets wat nerveus gevoel zat ik in het vliegtuig. ‘Het zal toch niet neerstorten… ?!? Néé, doe niet zo gek’. Maar toen ik 1,5 uur later uitstapte en de Spaanse zon op mijn gezicht voelde, dacht ik: ‘Jááá… laat die Ibiza vibe maar komen :).

Wat ik heb gedaan?
Samen met 5 andere onderneemsters en 2 coaches zaten we in een villa in Cala Llenya. Iedere ochtend een programma van 9 tot 14.00 en ook ‘s avonds. We hebben ons bedrijf in beeld gebracht: hoe gaat het nu? Waar loop ik tegenaan? Hoe pak ik dat aan? Wat vind ik echt ‘t leukste om te doen? Hoe kan ik dat uitbreiden? En, ook niet onbelangrijk…;) Hoe kun je het minst leuke tot het minimum beperken ;). Daarnaast veel geleerd van andere bedrijven zoals Kids department, The Sweety Cakeshop, De leukste lunch en Neo-baby. En er zijn ook nog leuke samenwerkingen ontstaan :). Daarover later meer.

Ibiza Vibe
In de middag hadden we tijd om zelf te genieten van het mooie eiland. Dus mooie strandjes bezocht, de Hippy markt (wauw, heel veel bijzondere sieraden), en een hotel bezocht waar de kleuren zo super tof waren dat ik bijna meteen zin kreeg om de voorjaarscollectie van 2020 te gaan ontwerpen…!

Weer thuis
Nu, een week later ben ik weer aan het werk in mijn atelier. Een ervaring rijker. Vol energie en inspiratie. Maar nu eerst nog volle focus op de najaarscollectie. Nu ga ik hard aan het werk alle oorbellen, armbanden én kettingen zo snel mogelijk te versturen. Bedankt voor je geduld!

14 oktober 2019 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.