15% korting Bedankt voor je geduld!

Achter de schermen is het druk. Ik ben heel blij én dankbaar dat ik zoveel mooie sieraden voor iedereen mag maken. Gelukkig is er inmiddels iemand die mij helpt bij het verwerken van alle bestellingen. Momenteel ben ik mijn nieuwe collega aan het inwerken en dat kost tijd. Daarom vraag ik nog een beetje van jouw geduld…

Om het leed iets te verzachten krijg je nog deze week 15% korting op je bestelling. Je bestelling wordt met zorg en aandacht verwerkt vanaf vrijdag 11 oktober 2019.

Hoe krijg jij die korting?

Gebruik kortingscode:

Bedanktvoorjegeduld

*niet geldig i.c.m. andere kortingscode of met terugwerkende kracht, geldig van zaterdag 5 oktober t/m zaterdag 12 oktober.

Ga jij voor bijzondere oorbellen, een armband of een handgemaakte ketting?

05 oktober 2019 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.