Zebraprint is hot!

Afgelopen zaterdag ging ik gezellig winkelen in Haarlem. Mijn favo shopstad :). Naast het feit dat ik gewoon weer eens écht nieuwe kleding nodig had – met kinderen kom ik er gewoon niet aan toe om eens behoorlijk te winkelen – kijk ik ook altijd met een half oog (nou ja, eigenlijk met veel oplettendheid;) naar alle printjes én kleurtjes die momenteel in de winkels te vinden zijn.

Zo kwam ik uiteindelijk uit bij Costes. Een prachtig mooie winkel met hippe dames- en herenkleding. En daar vond ik deze prachtige zebraprint blouse. Houd je liever van een kleurtje? Ze hebben hem ook in het zacht roze. En die matchen natuurlijk perfect met mijn Statement oorbellen met zebraprint. Je kunt via de Custom made service de oorbellen eventueel laten aanpassen naar rozenkwarts zodat ze helemaal perfect matchen.

Waar ik uiteindelijk mee thuis gekomen ben? Die blouse kon ik natuurlijk niet laten hangen en ging mee. Daarnaast veel mooie papiertjes en stofjes voor mijn flatlay foto’s en mooie bloemen die nu hangen te drogen. Ga ik straks ook gebruiken voor mijn productfoto’s. :).

Houd jij van zebraprintjes in je kleding?

15 april 2019 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.