Pasen. Eieren zoeken bij Jewels with Flair.

Wat te doen met Pasen?
Uiteraard lekker ontbijten, naar buiten én het liefst op een terrasje in de zon. Maar, het kind in mij wil toch ook heel graag passeieren zoeken:). Gelukkig kan ik dat met mijn twee kinderen van 2 en 4 jaar oud óók doen. Maar naast deze leuke activiteit vind ik het ook weer erg leuk zelf een zoekactie op te zetten in mijn shop :). Doe je mee?
Paaseieren zoeken doe je dit jaar online 🙂
Hoe werkt het? Op de site heb ik paaseitjes verstopt. Deze eitjes zijn dit keer niet van chocola, maar vertegenwoordigen een prijs. Bijvoorbeeld shoptegoed, een leuke korting of een paar gratis oorbellen.
Hoe werkt het?
Meedoen? Dat is makkelijk. De eieren zijn verstopt vanaf Goede Vrijdag en nu is het aan jullie! Vind jij een win-ei en ben jij de eerste die het ei vindt? Laat dit dan als eerste weten onder deze Facebook post (dus NIET onder dit blog). Jij wint de prijs! Dit geldt ook voor een shop-tegoed-ei. Vind je een kortings-ei? Je kunt de kortingscode direct gebruiken in de shop. Succes en veel plezier!

Regels
1. Je kunt niet meer dan 1 win – ei winnen. Zo krijgen anderen ook een kans.
2. Vind je een win-ei? Alleen als je de eerste bent die dit meldt op Facebook, ONDER DEZE POST, win je de prijs. Mail mij voor de prijs met je adresgegevens: info@jewelswithflair.nl
3. Kortingscodes zijn geldig tot en met 2e paasdag en niet geldig i.c.m. andere kortingscodes of op afgeprijsde sieraden

14 april 2019 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.