Wat te doen met Moederdag?

Op Moederdag wil jij je moeder natuurlijk een bijzonder cadeau en dag bezorgen. Maar hoe doe je dat? Geef een herinnering , trek er lekker samen op uit óf geef haar even een uurtje voor haar zelf. Hoe je dat doet? Hieronder zet ik mijn ervaringen én tips voor je op een rij.

Over mezelf

Sinds 5 jaar ben ik zelf moeder en wat ik persoonlijk heel fijn zou vinden op Moederdag? Gewoon even een uurtje voor mezelf…;). Haha, ja, heerlijk rustig een boekje lezen. Want zeg nou zelf. Dat komt er toch eigenlijk nooit meer van?

En daarna? Daarna natuurlijk wel gezellig samen er op uit. Wat ik leuk vind? Een leuk koffietentje of restaurantje waar de kinderen zich kunnen vermaken, het eten goed is én de kinderen het naar hun zin hebben. Maar ik heb dan ook 2 jonge kinderen van bijna 3 en 5. Mijn absolute toppers met kleine kinderen:

  1. Turfmarkt Alkmaar
  2. Restaurant Noderstraun op Schiermonnikoog
  3. Hof Poppendamme in Zeeland.

Geen kleine kinderen?

Ga dan lekker uiteten. Bij mooi weer lekker buiten op het terras met een glaasje rose. Want de lente is volop begonnen. Wat je je moeder kunt geven?

  1. Bloemen zijn natuurlijk altijd goed. Maar niet ieder jaar. Probeer een beetje af te wisselen .
  2. Chocolade. Dan wel van goede kwaliteit zoals Tony’s Chocolony’s. Maar, als je moeder net een beetje probeert af te vallen, doe dit dan vooral niet!
  3. Geef een ervaring! Altijd leuk. Maak samen herinneringen. Ga bijvoorbeeld picknicken in de duinen en zorg voor een echt lekkere lunch. Zorg wel dat alles echt al klaar staat, zodat mams straks niet zelf met de voorbereiding bezig is.
  4. En last but nog least… Geef een mooi handgemaakt sieraad cadeau aan je moeder. Kun je ook gewoon naar haar toe sturen, indien je niet om de hoek woont. In de shop heb ik een selectie met bijzonder cadeaus gemaakt. Een Moederdag gift box, een sieradenset of wat dacht je van oorbellen met bloemen. Geef je geen bloemen, maar toch een bloemetje cadeau ;).

Wat zijn jouw plannen met Moederdag?

26 april 2019 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.