Regen. Lekker verfrissend :)

Jáááá, het regent! Haha, dat klinkt best gek. Want ik houd toch echt veel meer van het zonnetje. Maar na die zonovergoten dagen en verstikkende hitte (sorry), vind ik het toch wel erg lekker. In mijn atelier heb ik nog geen airco, dat ga ik vóór volgend jaar zeker regelen!

Maar goed, die regen is dus wel even lekker, maar wat ga je doen? Zeker met (klein)kinderen over de vloer kan een verregende dag binnen eindeloos duren. Hoe los je dit op? Ik geef je graag wat tips:
  • doe-boeken zijn niet alleen leuk voor op de achterbank. Ze zijn overal verkrijgbaar en voor bijna elke leeftijdscategorie is er wel iets te vinden wat past bij de leeftijd.
  • ga samen opruimen! Huh? Ik hoor je denken, daar is geen kind voor te porren. Vast niet in het begin, maar als je het oude speelgoed van stal haalt, dan is vaak de interesse weer gewekt. Zeker als je oppert het weg te doen is mijn ervaring 😉
  • ga lekker bingewatchen! Binge wat??? Ja, bingewatchen dus. Met de opkomst van Netflix is dit ook heel populair geworden: het in één keer kijken van series. Hoeft niet per se met Netflix hoor, de complete serie van Friends of dvd will do the trick too
  • nu we toch op de bank beland zijn: misschien heb je nog oude filmpjes van vroeger? Superleuk om met z’n allen terug te kijken. Als je dan toch bezig bent, trek gelijk die doos met oude fotoalbums van zolder. Lekker even terug in de tijd!
  • ben je liever wat actiever bezig? Las een bakmiddag in. Dit hoeft niet gelijk een middag vol zoete zondes te worden. Er zijn ook genoeg gezonde recepten online te vinden. Mijn favorieten? Kokosmakronen, Bananenbrood en notenbrood!

Wat doe jij op een regenachtige dag?

10 augustus 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.