Loop mee & steun A Sisters Hope!

Jewels with Flair & A Sisters Hope

Afgelopen maand werd ik benaderd door Debbie Werson. Zij is op zoek naar zoveel mogelijk wandelaars voor het wandelevent van haar stichting A Sisters Hope. Deze stichting is opgericht om meer geld bijeen te brengen voor medisch wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker. Na een telefoontje met Debbie was ik helemaal enthousiast. Wat een krachtige vrouw is zij en wat staat zij voor een mooi & goed doel! Daarom wil ik graag haar stichting helpen om meer wandelaars te werven voor het goede doel.

Berichtje van Debbie

Lieve allemaal,

Twaalf jaar geleden kwam ik in contact met de stichting ‘A Sisters Hope’. Ik kwam er mee in aanraking omdat dat jaar mijn zusje borstkanker had gehad en mee wilde gaan lopen met het wandelevenement. Enige tijd daarna werd bij mij ook borstkanker geconstateerd.

Vanaf dat moment hebben we ieder jaar mee gedaan met ‘A Sisters Hope’ en inmiddels heeft de stichting al meer dan 5 miljoen euro kunnen doneren aan verschillende onderzoeken in diversen ziekenhuizen!

Nu in 2018 zijn we samen betrokken bij de organisatie van ons jaarlijkse evenement en heb ik anderhalf jaar geleden zelf borstkanker gehad… Daardoor is het nu duidelijk dat bij ons in de familie borstkanker erfelijk is. Omdat ik een dochter heb van 23 jaar kunnen jullie je voorstellen dat wegkijken van dit probleem geen optie is! We gaan door!

Helpen jullie mee?

Go For Life!

Liefs, Debbie”

Yvonne (li) & Debbie (re)

Wandel jij mee?

Het wandelevent is in Bussum op zondag 7 oktober. Inschrijven kan hier. Na het event is er ook nog van alles te doen. Zo kun je poffertjes eten, is er een springkussen én kun je een handgemaakt sieraad winnen van Jewels with Flair tijdens de loterij.

08 augustus 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.