#MarchMeetTheMaker

In maart doe ik mee aan de MarchMeetTheMaker Challenge op Instagram. Wat dat inhoudt? Een maand lang zet ik elke dag wat op Instagram (maar ik zet het ook gewoon op Facebook) om jou kennis te laten maken met Jewels with Flair. Vandaag vertel ik over hoe ik gestart ben met Jewels with Flair.

Als kind…
Als kind hield ik al van knutselen: kaarten maken met pergamano, papier filigraan, boetseren, schilderen, alles vond ik even leuk. Ik maakte altijd zelf alle kerstkaarten voor mijn ouders. Uiteindelijk ben ik de Pabo gaan doen en juf geworden op een basisschool in Amsterdam. Ook heel leuk, maar ik miste toch dat creatieve stukje. Toen ik later op de konininnemarkt liep en een kraam met zelfgemaakt sieraden zag, dacht ik: ‘Dat wil ik ook!’.

Aan de slag
Dus vervolgens aan de slag gegaan om mijn eerste creatie te maken. Dat waren grote bloemoorbellen want die waren toen helemaal in. En toen naar de markt. Heerlijk vind ik dat. Gezellig én kijken wat bezoekers van de markt van mijn sieraden vonden. Toen dat positief bleek heb ik zelf een webshop gebouwd, maar technische dingen moet ik eigenlijk niet zelf doen. Ik heb te weinig geduld én het wordt net niet zoals ik het echt zou willen. Daarom uiteindelijk de webshop laten bouwen en zo is Jewels with Flair geboren.

01 maart 2019 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.