Cadeautje voor de juf

Afgelopen donderdag is de zomer begonnen! Hoewel het echt zomerweer nog even op zich laat wachten, krijg ik er altijd al een echt zomers gevoel van als het zover is. Ook het idee dat de zomervakantie er snel aankomt, zorgt ervoor dat ik helemaal in standje zomer sta. Nu is er, voordat het zover is, nog genoeg te doen. Een van die dingen is het bedenken van een leuk cadeautje voor de juf. Mijn zoontje gaat sinds een paar maanden naar school, dus ik moet er nog even inkomen wanneer het om dit soort tradities gaat. Als basisschooljuf heb ik natuurlijk mijn deel ook al voorbij zien komen en ik ben regelmatig blij verrast door lieve ouders. Uiteraard ken ik ook de verhalen van 12 flessen doucheschuim en 16 repen chocola, dus ik ga op zoek naar een klein, maar origineel cadeautje, zoals bijvoorbeeld deze prachtige oorknopjes van Swarovski. Ze zijn in allerlei kleuren beschikbaar, dus ik weet zeker dat er ook voor de allerliefste juffen van de wereld een mooi paar bij zit!

27 juni 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.