Jewels with Flair. Van 0 tot nu.

5 jaar JWF

Ongemerkt is het voorbij gegaan, 5 jaar Jewels with Flair. Van nul tot nu, hoe is dat zo gekomen?

Het begin
Koninginnedag 2012: zoals elk jaar loop ik over de Koninginnedagmarkt in Alkmaar. Een van de kraampjes trekt mijn aandacht. Bloemoorbellen, supertof! Het is de trend dat je één opvallende oorbel draagt. Die wil ik hebben! Blij met m’n oorbel vier ik Koninginnedag en ik krijg veel leuke reacties. Het begint te kriebelen….

Al tijdens mijn middelbareschooltijd ben ik creatief bezig. Ik doe examen in alle kunstzinnige vakken. Ik zie mezelf niet als een echte kunstenaar, maar wil wel graag mijn creativiteit gebruiken. Ik kies dan ook voor de PABO en sta jarenlang met veel plezier voor de klas. Tot die bewuste Koninginnedag in 2012. Die oorbellen maken….dat wil ik ook! Ik begin te freubelen en de eerste bloemoorbellen zijn een feit. De reacties zijn zo enthousiast, dat ik besluit de stap te maken naar een webshop.

JWF is daar!
Zo spannend, die eerste bestelling! Ik stond te juichen en iedereen moest het natuurlijk horen. De webshop vulde zich en het aantal orders stapelde zich op. Ik heb enorm veel geleerd, zowel op het gebied van het runnen van een webshop als op het gebied van sieraden maken. JWF ontwikkelde zich snel. Met de introductie van de zogenaamde Maxima-oorbellen kwam alles in een stroomversnelling terecht.

En nu?
Inmiddels is de webshop uitgegroeid tot een bijna fulltime bezigheid. Ik sta nog twee dagen voor de klas, maar de overige 5 dagen in de week werk ik voltijd aan de webshop. En die bloemoorbellen… die vind je nog wel in mijn shop, maar in een heel andere vorm; edelstenen en Swarovski kristallen vormen nu de basis, inderdaad soms aan een bloemenhanger:).

25 april 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.