Geboortesteen sieraden januari granaat

Geboortesteen sieraden

Geboortesteen sieraden zijn sieraden waarbij (logischerwijs) de geboortesteen is gebruikt van die betreffende maand. Maar waarom is nou de geboortesteen van januari bijvoorbeeld granaat? Dat stamt uit de geboortesteen kalender die is bedacht door een oude geleerde. Indien je meer wilt weten over het ontstaan van geboortestenen per maand, lees dan mijn blog over de verschillende geboortesteen kalenders die in omloop zijn.  

 

Geboortesteen sieraden januari - granaat

De geboortesteen van januari is granaat. Granaat is een steen die onder andere staat voor kracht en energie. Dat zijn mooie eigenschappen om januari goed mee te beginnen. Zeker als je goede voornemens hebt :). 

Goede voornemens?

Heb jij goede voornemens en kun je daarbij wel wat extra hulp gebruiken? Ga dan voor een sieraad met geboortesteen granaat. Speciaal voor de maand januari zet ik geboortesteen sieraden in het zonnetje die naast granaat gemaakt zijn met bedels van libellen.

Waarom libellen?

Omdat libellen staan voor verandering. Iedere keer dat jij in de spiegel kijkt, herinnert het sieraad jou aan je goede voornemens :). 

Handgemaakte oorbellen met geboortesteen granaat en libellen

Een bijzonder cadeau voor het nieuwe jaar

Wil je iemand een hart onder de riem steken? iemand het beste wensen voor het nieuwe jaar met veel kracht en energie? Dan is een sieraad met geboortesteen granaat sowieso een goed idee. 

FAQ

1. Wat is een bijzonder cadeau voor het nieuwe jaar?

Een sieraad met geboortesteen granaat staat voor kracht en energie. Dit maakt een sieraad met granaat bij uitstek geschikt om cadeau te geven om iemand een hart onder de riem te steken, het beste te wensen óf iemand te helpen haar goede voornemens te laten uitkomen.

2. Hoe zorg ik dat mijn goede voornemens uitkomen?

Zorg voor een symbool dat veel in beeld is. Een symbool wat jou doet denken aan je goede voornemens. Bijvoorbeeld een sieraad met een libel. Libellen staan voor verandering. Iedere keer dat jij in de spiegel kijkt, herinnert het sieraad jou aan je goede voornemens!

 

 

08 januari 2023 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.