Willeke Alberti oorbellen

Willeke Alberti in de media

Willeke Alberti is de laatste tijd veel in de media. Ze neemt afscheid van het grote publiek en gaat alleen nog in verzorgingstehuizen optreden. Daarnaast zal ze ook ingaan als collega's haar uitnodigen voor gastoptredens. 

Stralen als Willeke met de lange oorbellen met parel

Als je een foto van Willeke op internet zoekt, kun je er niet om heen. Vrijwel op iedere foto zie je Willeke met van die prachtige lange oorbellen met een grille barok parel eraan. Deze lange oorbellen geven haar toch al stralende voorkomen nét dat beetje extra. 

Willeke Alberti oorbellen met barok parel eraan 

Willeke Alberti oorbellen

Draagt Willeke dan echt altijd precies dezelfde oorbellen? Nee, dat niet. Maar wat duidelijk is: de lange oorbellen met witte barok parel zijn wel haar favoriet. Naast deze lange oorbellen met witte parel is ze ook gezien met hetzelfde model met een aubergine kleurige parel er aan en dit model met een iets gavere ovale vorm witte parel. 

Welke lengte oorbellen draagt Willeke Alberti?

Bij Willeke lijken de oorbellen bijzonder lang. Langer dat een gemiddelde lengte van 7 cm, wat gangbaar is in de webshop van Jewels with Flair. De meeste mensen vinden een lengte van 7 cm een fijne lengte. Hoe lang de oorbellen uiteindelijk ogen hangt af van een aantal factoren:

  • de lengte van je nek
  • de lengte van je haar

Willeke heeft een vrij korte nek en haar mooie kapsel eindigt boven de barok parels van de oorbellen. Hierdoor kan het zijn dat de oorbellen optisch langer ogen, dan ze in werkelijkheid zijn. Uiteraard weet ik niet precies welke lengte Willeke draagt, maar ik vermoed een lengte van ca. 9 cm. 

Willeke Alberti oorbellen: lange oorbellen

Willeke Alberti oorbellen kopen bij Jewels with Flair

Bij Jewels with Flair vind je Willeke Alberti oorbellen met fraaie barok parels. Iedere parel is uniek qua vorm en ze verschillen ligt in kleur. De lengte van deze barok parel oorbellen mag je zelf bepalen: ga je voor 7 cm of toch liever voor extra lang en wil je de Willeke Alberti oorbellen op 9 cm?

 

FAQ

1. Waar kan ik Willeke Alberti oorbellen kopen? 

Bij Jewels with Flair vind je oorbellen zoals Willeke Alberti draagt met grillige barok parels. Kies zelf de gewenste lengte van 7 of 9 cm.

2.  Draagt Willeke Alberti zilveren of gouden oorbellen?

Op de foto's die in de media zijn verschenen lijkt het erop dat Willeke Alberti voorkeur heeft voor goudkleurige oorbellen. 

 

15 december 2022 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.