Zon, zee, strand en sieraden.

Ondanks de Hollandse zomer die we hebben, ben ik regelmatig op het strand te vinden. Als je zo dicht bij de kust woont zoals wij, is het heerlijk om ‘s avonds nog even een duik te nemen, je dag te beginnen met een strandwandeling of gewoon die prachtige zomerdag mee te pakken met de kinderen op het strand. Zo lekker om je bikini aan te trekken en je favoriete strandjurkje weer aan te passen. In mijn geval is dat natuurlijk altijd weer een goede reden om een matching zomers sieradensetje te pakken en met flair naar het strand te gaan.

Nu is het natuurlijk wel slim om te bedenken hoe je sieraden zich houden onder zomerse omstandigheden. Veel materialen houden niet van zonnebrandproducten, zweet en al helemaal niet van dat zoute zeewater. Ik vind het zelf niet prettig om mijn sieraden af te doen op het strand. Zeker met twee kinderen kom je bepakt en bezakt aan en is de kans dat ik mijn sieraden kwijt raak altijd groot.

Met deze wetenschap ben ik in mijn atelier aan de slag gegaan met echte zomerproof enkelbandjes. Fijne sieraden, met zomerse kleuren en gemaakt van materialen die wel tegen een stootje kunnen. Extra voordeeltje is dat deze materialen ook nog eens huidvriendelijk zijn, handig voor mensen met allergieën! Nieuwsgierig geworden? Je vindt de enkelbandjes hier.

23 augustus 2021 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.