Wat doe je aan met de feestdagen?

In stijl aan het kerstdiner

Of we kerst en oud & nieuw dit jaar nu met een wat groter gezelschap of alleen in de intimiteit van het eigen gezin mogen vieren, het zal niets veranderen aan de outfit die ik zal dragen.

Ik houd van mooie en feestelijke kleding en kijk dus ook echt uit naar gelegenheden waarop ik me feestelijk kan uitdossen. Natuurlijk pak ik met kerst extra uit!

Mijn kast is een vrolijke verzameling van vooral rokken en kerst is natuurlijk een uitgelezen kans om los te gaan. Ik kiezen vaak voor wijdvallende exemplaren met daarop een nauwsluitend shirtje of vestje óf juist andersom: een strakke rok en daarboven een broderie blouse.

kledingadvies kerstmis

Match met bijpassende sieraden

Vaak gaan we overdag nog even lekker uitwaaien en combineer ik mijn outfit met stoere laarzen. ‘s Avonds aan tafel ga ik wat meer op chique. Uiteraard mag daar een matchend sieraden setje niet bij ontbreken. Ik neem als uitgangspunt altijd mijn outfit en kies de sieraden die hier goed mee matchen. Draag ik een wat donkerder geheel, dan pak ik qua sieraden graag uit met iets contrasterende, zoals deze fuchsiaroze oorbellen of dit bling bling setje. Als ik juist meer in de stemming ben voor een kleurige outfit, probeer ik sieraden te vinden in diezelfde tint of een wat neutralere set, zodat ik niet als een kerstboom aan tafel verschijn.

Weet jij al wat je zult dragen met de feestdagen? En kies je dan eerst je sieraden of toch liever je outfit eerst?

Fijne feestdagen!

14 december 2021 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.