Something old, something new, something borrowed, something blue.

bruiloft sieraden, trouw sieraden

Gaat je vriendin trouwen? Dan heb je vast wel gehoord van het mooie gebruik: something old, something new, something borrowed, something blue. Maar waar staat dit eigenlijk voor? Het zijn voorwerpen of accessoires die je geeft aan de bruid en die ergens symbool voor staan. Hieronder leg ik het verder uit.

 parel sieraden halsketting met citrien, trouwsieraden, bruiloft sieraden

 

Something old
Something old staat symbool voor het leven voordat het paar getrouwd is. Het kan verwijzen naar een mooie herinnering tussen jou en de bruid uit haar jeugd. Misschien een ketting met medaillon hanger waar een fotootje in zit van een bijzonder moment.

 

SHOP NU >

 

Something new
Something new staat symbool voor het nieuwe leven. Je wenst aan geluk. De trouwring staat hier ook symbool voor, maar het kan ook een bijzondere armband met oorbellen zijn die perfect matchen bij haar jurk.

Something borrowed
Something borrowed staat symbool voor alle vrienden en familie om het stel heen. Kijk dus wat je haar kan lenen én wat ook nog mooi staat. Het kan ook iets functioneels zijn. Iets voor in haar handtas, een geluksbrenger of…

SHOP NU >

 

Something blue
De kleur blauw staat voor trouw zijn aan elkaar. Wat je daarbij kunt geven? Er staan genoeg prachtige blauwe sieraden in de shop om je een idee te geven. 

 

 

SHOP NU >

 

22 mei 2023 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.