Sieradenset samenstellen moeilijk? Niet met deze 4 tips!

Tip 1
Kies op type edelsteen

Dit hoeft helemaal niet exact dezelfde kleur edelsteen te zijn (zoals je wellicht weet, zijn er haast geen edelstenen die allemaal exact dezelfde kleur hebben). Hieronder zie je een kettinkje met rond hangertje van labradoriet. De oorbellen hebben een ander model, maar de labradoriet komt wel terug. Het armbandje komt weer overeen met de ketting.

Sieradenset

Tip 2
Match in dezelfde kleur

Dat kan heel simpel door gewoon te filteren op kleur in de webshop. Zo vind je hier bijvoorbeeld alle roze sieraden en hier alle blauwe sieraden. Wil je nog nauwkeuriger zoeken op een bepaalde kleur van een sieraad? Dat kan via de zoekbalk. In elke product-titel staan de meest relevante zoekwoorden per sieraad: de specifieke naam van de kleur zoals vintage roze. Als je dat aanhoudt kun je bijvoorbeeld in één keer zoeken op alle zachte roze sieraden.

sieradenset

Tip 3
Mix 2 materialen van dezelfde kleur

Bijvoorbeeld een paar oorbellen met edelstenen gecombineerd met een armband van Swarovski Elements. Dit geeft een heel speels effect aan je outfit.

Tip 4

Laat je verrassen

Vind je het ondanks alles toch best lastig zelf een leuke sieradenset samen te stellen? Dat begrijp ik best. Daarom kun je nu ook shoppen via de Custom Made service. Je kiest een sieraad uit waarbij je een mooie match wilt. Dit kunnen oorbellen zijn, een ketting, armband of ring. Net wat jij wilt. Vervolgens ga je lekker zitten in je luie stoel en wacht je af welke mooie match je door de brievenbus krijgt 🙂

custom made service

Wat vond je van deze tips? Heb jij nog tips?

31 augustus 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.