PAASACTIE | Eieren zoeken vanaf Goede Vrijdag!

Weet je nog…?
Ken je nog die spanning van vroeger met Pasen? Bij mooi weer in de tuin en bij slecht weer binnen, zoeken naar paaseitjes. Rondrennen om als allereerste een eitje te vinden en vooral met de hoogste score te eindigen. Deze Pasen maakt het niet uit wat voor weer het is, paaseieren zoeken doe je online, bij Jewels with Flair!

Online paaseieren zoeken
Hoe werkt het? Op de site hebben we paaseitjes verstopt. Deze eitjes zijn dit keer niet van chocola, maar zijn echt wat waard! Het ei dat je vindt vertegenwoordigt een prijs. Denk aan leuke kortingen, shoptegoed of mooie oorbellen!
Zo werkt het
Meedoen? Dat is makkelijk. De eieren zijn verstopt vanaf Goede Vrijdag en nu is het aan jullie! Vind jij een win-ei en ben jij de eerste die het ei vindt? Laat dit dan als eerste weten op Facebook. Jij wint de prijs! Dit geldt ook voor een shop-tegoed-ei. Je kunt winnen: een handgemaakte ketting of een handgemaakte armband of shoptegoed. Vind je een kortings-ei? Je kunt de kortingscode direct gebruiken in de shop. Succes en veel plezier!

Regels
1. Je kunt niet meer dan 1 win – ei winnen. Zo krijgen anderen ook een kans.
2. Vind je een win-ei? Alleen als je de eerste bent die dit meldt op Facebook, onder de Paasactie-post, win je de prijs. Mail mij voor de prijs – info@jewelswithflair.nl
3. Kortingscodes zijn geldig tot en met 2e paasdag en niet geldig i.c.m. andere kortingscodes

Facebook heeft deze actie op geen enkele manier gesponsord.

27 maart 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.