Het perfecte recept voor Pasen :)
Gek eigenlijk, dat Pasen voor de meeste mensen veel minder belangrijke dagen zijn dan de kerstdagen. Het valt lekker in het voorjaar, dus de kans op mooi weer is een stuk groter dan in december. Ik vind het altijd fijn om met Pasen vrienden of familie uit te nodigen voor een uitgebreide brunch. Als het mijn ‘lucky year’ is, is het heerlijk weer en eten we in de tuin. Andere jaren zitten we lekker met z’n om een ronde tafel binnen, te genieten van allerlei lekkere hapjes. Mijn topper? Roerei met zalm en truffelolie! Benieuwd? Check het recept hieronder.
Ingrediënten voor 2 personen:
4 eieren
Scheutje melk
2 plakken gerookte zalm
Scheutje truffelolie
Scheutje boter
Bieslook
Breek de eieren in kom en voeg hier een scheutje melk aan toe. Klop dit lekker luchtig. Verwarm de boter in een koekenpan en giet het eiermengsel in de pa. Begin te roeren zodra het mengsel begint te stollen. Laat het niet te droog worden, ik vind het wel lekker als het smeuïg blijft. Sprenkel een beetje truffelolie over het ei en serveer met de gerookte zalm. Garneer met geknipte bieslook. Eet smakelijk!