WIN! Sier je enkel op met dit mooie enkelbandje!

Het zomerseizoen geopend?!?
Jaaaa, het zomerseizoen is officieel geopend! Hoe dan, hoor ik je denken. Uit praktische overwegingen doe ik meestal niet aan rokjesdag mee, maar de eerste keer dat ik mijn slippers uit de kast trek, is voor mij het officiële signaal: de zomer komt eraan!

Slippers & enkelbandjes
Afgelopen zaterdag was het zover en konden ze weer aan. Net zoals mijn sieraden, heb ik slippers in heeeel veel kleuren. Nu ben ik ook echt dol op van die slippers met allemaal leuke frutsels, kraaltjes, enz., maar helaas: ik kan er meestal slecht op lopen. Ik kom dus meestal uit op de eenvoudigere exemplaren. Om ze toch een beetje te pimpen, ben ik vorig jaar begonnen met het maken van enkelbandjes.

WIN!
Ook dit jaar vind je ze weer in de collectie en je kunt ze winnen! Ik geef 4 exemplaren weg. Winnen? Reageer in mijn Facebookpost!

11 april 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.