Nieuws van de ontwerpster

Er gaat wat veranderen 🙂
Hier nieuws van mij persoonlijk. Het kan namelijk zo echt niet verder… Wááát? Het kan zo niet verder? Nee. Er moet echt iets veranderen.

Hoezo?
Momenteel sta ik twee dagen voor de klas, run ik de shop in mijn eentje én heb ik 2 schatten van kinderen. Ik vind alles even leuk. Maar ja, alle ballen de hele tijd hoog houden, dat gaat echt niet langer…

Hoe ik ooit begonnen ben? Gezellig aan de keukentafel . Inmiddels heb ik een eigen atelier en heb ik echt te veel voorraad om nog aan de keukentafel te gaan zitten. Inmiddels is het zo druk in de shop dat ik heb besloten mij alleen nog op de shop te gaan focussen en te stoppen met mijn baan in het onderwijs. Een spannende & leuke stap, waar ik heel trots op ben.

Bedankt!
Ik wil jou als fan, heel erg bedanken voor het vertrouwen en de leuke reacties die ik vaak krijg. Daarom krijg je alleen dit weekend 15% korting op de hele collectie.

Kortingscode: 100%

* alleen geldig op 23 & 24 juni, niet geldig in combinatie met andere kortingscodes of andere acties

Vanaf september leg ik 100% focus op de mooiste ontwerpen. Tips of vragen? Ik hoor ze graag!

Fijn weekend!

Erlinde Kramer

22 juni 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.