#MarchMeetTheMaker: Passie voor kleuren

Als kind
Mooie kleuren, mooie vormen. Daar houd ik van. Als kind zat dat er al in. Hier zie je een oude verftekening van mij. Ooit gemaakt bij mijn opa en oma thuis. Mijn oma was ook creatief, dus samen hadden we de grootste lol. Bloemen blijf ik zelf altijd mooi vinden én dat zie je ook weer terug in mijn sieraden bij de bloemoorbellen.

Advies op maat
Die passie voor mooie kleuren is altijd gebleven. Ik vind het momenteel ontzettend leuk anderen te adviseren. Zo krijg ik bijvoorbeeld regelmatig een fotootje gemaild van een outfit met de vraag welke sieraden ik daarbij zou combineren. Eigenlijk weet ik dat direct als ik de outfit zie. Dan is het alleen nog maar de vraag, welk model sieraad de klant wil en een nieuw sieraad is geboren.

Wil jij wel eens advies? WhatsApp naar 0650523968 of mail naar info@jewelswithflair.nl

13 maart 2019 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.