Kijkje in het atelier van Jewels with Flair

Hier worden jouw sieraden gemaakt

Vandaag een nieuwe stylingtip en meteen een kijkje achter de schermen :). Dan weet je waar jouw sieraden worden gemaakt.

Ik heb ook mijn atelier helemaal opgeruimd om ruimte te maken voor een extra werktafel voor het edelsmeden :). Dat zie je hieronder in het filmpje.

Stylingtips zwart wit

Terug naar de stylingtip. Ik weet, de meeste mensen hebben wel een goede basic in hun kast liggen. Een zwarte jeans, lekker warm vest of een andere casual basic. Een kleur die met name in de winter veel wordt gedragen. Zwart wordt soms gezien als ‘saai’ maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Ligt ook een beetje aan het model vest bijvoorbeeld. Nou houd ik erg van de jaren 70 look, dus al die vesten met pofmouwtjes zijn wel aan mij besteed. En natuurlijk stijl ik dat af met een paar oorbellen. In dit geval lange slanke oorbellen van edelsteen onyx gecombineerd met witte zoetwaterparels. Wat vind je van deze combinatie?

19 januari 2022 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.