Fluweelzachte handen in de winter? Het kan!

Als je binnen zit, ziet het er heerlijk uit, maar zodra je buiten bent is het gewoon echt heel erg koud. Waar ik zelf al echt in standje voorjaar stond (en met mij de nieuwe kledingcollecties), is het gewoon nog even keihard winter geworden. Op zich vind ik dit weer prima, lekker droge kou, geen gladheid. Ik ben alleen gezegend met enorme winterhanden. Dat is bij deze temperaturen nog net even wat heftiger en ik probeer dan ook van alles om m’n handen zo goed mogelijk te beschermen. Ik draag standaard 2 paar handschoenen en smeer me echt een ongeluk. Ik krijg alleen niet echt het gevoel dat het verschil maakt.

De oplossing
Nu las ik net dé tip voor fluweelzachte handen: plastic handschoenen… smeer je handen in met een goede balsem en trek vervolgens 10 minuten van die chirurgische handschoenen aan. Succes gegarandeerd. Ik ben benieuwd 🙂

Heb jij tips voor zachte handen?

28 februari 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.