Ik heb zin in het voorjaar, maar ik ben nog zo bleek...

Als het zonnetje begint te schijnen, schuif ik altijd resoluut m’n stapel dikke en donkere winterkleding opzij. Spring it is! Nu vind ik het altijd een beetje tegenvallen als ik die frisse kleuren uit m’n kast heb getrokken en vervolgens in de spiegel kijk. Er is nog geen sprake van een lichte voorjaarsgloed op m’n wangen en m’n haar heeft ook nog niet de lichtere plukken die ik in de zomer altijd cadeau krijg van de zon. Kortom, ik sta naar een net iets te bleke variant van mezelf, die niet zo goed afsteekt bij de felle kleuren waar ik wel zin in heb.

Wat past wel bij een bleke huid?

Gelukkig past de kleur mint wel perfect bij zowel een bleke als een getinte huid. Mode of niet, ik voel me altijd fijn in lekkere vestjes in deze kleur. Niet te zoet en lekker vrolijk. Ook fan van mint? In de shop vind je heel veel verschillende ontwerpen!

En ga je toch liever voor een echt kleurtje? Pak een zonnebankje of gebruik een mooie kleur creme. zelf gebruik ik altijd BB cream van Garnier. Dan lijkt het net echt;)

Heb jij een bleke huid en welke kleuren vind jij daar mooi bij passen?

20 februari 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.