Tel Af naar een Sprankelende Kerst met Jewels with Flair's Adventkalender!

Het is nog zomer, maar voor je het weet... is het Kerstmis!  En wat is er leuker dan elke dag voor de grote dag een klein cadeautje uit te pakken? Wel, Ik heb iets bijzonders voor je om deze feestelijke spanning nog leuker te maken - de Jewels with Flair Adventkalender!

Advent kalender met handgemaakte sieraden - 7 dagen aftellen tot kerstmis

Heb je je ooit afgevraagd hoe het voelt om elke dag een sprankelend sieraad te ontdekken?🌟

Een Verrassing 7 Dagen Lang

Mijn Adventkalender is een feestelijke verrassing, speciaal voor jou samengesteld. Vanaf 18 december kun je beginnen met aftellen naar Kerstmis door elke dag een nieuw cadeautje te openen. Wat zit erin? Nou, laten we zeggen dat het iets te maken heeft met sterretjes en schitterende Swarovski-kristallen die ik op de kop heb weten te tikken. Een dosis magie om je elke dag een beetje sprankeling te brengen! Wil jij wel vast weten wat er in zit? Bekijk dan deze pagina. Wil je nog niet weten wat er in zit? Ik zal je beloven dat het betoverend zal zijn! ✨


Kies Jouw Stijl

Bij Jewels with Flair begrijp ik dat iedereen een unieke stijl heeft. Daarom kun je kiezen uit twee prachtige opties voor je sieraden: sterling zilver of verguld sterling zilver. Welke je ook kiest, ik beloof je dat elk stuk met zorg en aandacht is gemaakt.

Adventkalender handgemaakte sieraden: 7 dagen aftellen tot Kerstmis


Bestel Nu, Geniet in December

De Adventkalender is bijna beschikbaar als pre-order! Schrijf je in voor mail met Flair en wees als eerst op de hoogte wanneer je de box als PRE-order kunt bestellen. De Advent kalender worden begin december verzonden, zodat je zeker weet dat ze op tijd aankomen voor de feestdagen. 🎁

Bij Jewels with Flair, verspreid ik graag wat vreugde en schittering, en ik kan niet wachten om deze magische tijd van het jaar met jou te vieren!

Tot snel!🌟

 

Erlinde Kramer

Eigenaresse & ontwerpster Jewels with Flair

18 september 2023 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.