Stylingtips. Parels.

Stylingtips. Parels.

Hier is weer sinds lange tijd een stylingtip :). Want sieraden zijn mooi, maar die moeten natuurlijk wel goed tot hun recht komen, vind je niet? Als je mij al een tijdje volgt weet je misschien wel dat ik van netjes houd. Maar dan wel het soort netjes met een goede dosis Flair ;). Voor mij dus geen mantelpakjes. Maar een kokerrok, met een blouse met kantjes gecombineerd met een panty met bijzondere print heeft dan weer wél mijn voorkeur.


Vintage look

Ik draag hier een sieradenset met zoetwaterparels van rvs. RVS oogt een beetje vintage zilver. Dat vind ik qua kleur mooi passen bij het zachte blauw en de blouse die ook een beetje een vintage look heeft. Heel subtiel, maar daardoor combineert het allemaal wel goed bij elkaar. Draag jij liever echt zilver of echt goud op zilver? Sterling zilveren oorbellen vind je hier.

Lekker warm.

Ik vindt het momenteel ook fijn om een blouse te dragen onder vesten met een v-hals. Het staat netjes, maar is ook heerlijk warm :).

Niet té zoet hoor!

Om het geheel niet té zoet te laten worden, combineer ik de blouse en vest met een stoere kokerrok van spijkerstof. Voor een sexy touch; de panty met ruitjesmotief :).

Waar heb ik het gekocht?

Rok. G-star

Vest. King Louie

Panty: Tally Ho

Blouse: The Sting


Nu 15% korting in de kerstcollectie

Gebruik code:

Kerstmis2020

Klik hier >>

* niet geldig i.c.m. andere kortingscodes of op reeds geplaatste bestellingen.

03 december 2020 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.