Bedankt voor jullie feedback!

Onlangs vroeg ik al mijn Mail met Flair lezers om feedback op mijn mail. Naast feedback op de mail kreeg ik ook veel feedback over Jewels with Flair zelf. Super fijn al jullie handige tips en vaak een bevestiging te lezen op dingen die ik inzet. Want ja, soms denk ik wel eens: ik denk wel dat dit leuk is om te lezen, maar dat weet ik natuurlijk niet zeker. Een bevestiging daar in is dus ook heel fijn, want dan ga ik daar mee door :). Hieronder vind je de meest voorkomende (of opvallende punten:) samengevat.

Zo las ik van heel veel mensen terug dat ze het zo fijn vinden de oorbellen op een foto te zien waar ze worden gedragen. Daarbij kreeg ik ook vaak de vraag of dit bij alle oorbellen zou kunnen. Dat zou ik inderdaad wel heel graag willen. Helaas heb ik nu niet de capaciteit om bij alle oorbellen een model-foto te doen. Maar ik ga er dus zeker mee door en zal waar mogelijk zo’n foto toevoegen.

'Ik vind Mail met Flair interessant en ook heel persoonlijk. Alsof je met een goede vriendin mailt'

'Ook werkt het goed dat je zelf je sieraden aan hebt op de foto's. Geen drempels en goeie stylingtips. Dankjewel!'

Mag de mail wat minder roze?

Van een mannelijke Mail met Flair lezer, kreeg ik ook een verrassend inzicht. Ik ga er namelijk zomaar vanuit dat mijn mailtjes door vrouwen worden gelezen. Deze man vond de mail wel erg roze, maar kon daar wel door heen kijken. Als tip gaf hij mij mee de mail voor mannelijke lezers wat minder roze te maken. Goede tip! Daar heb ik nooit bij stil gestaan :). Hmm, eerst maar eens kijken hoeveel mannelijke lezers ik heb.


De oorbellen vanuit verschillende hoeken laten zien

Ook een fijne tip. ik maak inderdaad vaak foto’s vanaf de voorkant. De oorbellen fotograferen vanuit een andere hoek is zo gebeurd en ik kan me goed voorstellen dat het dan makkelijker is om de oorbellen goed te kunnen beoordelen.


Hoeveelheid mail

'De frequentie is precies goed'

Over het aantal mailtjes hoorde ik diverse reacties. Een enkeling vond het te veel, een aantal precies goed. Omdat dit iets heel persoonlijks is en ik zelf ook een gruwelijke hekel heb aan spam, kun je dit zélf instellen. Alleen moet ik blijkbaar dit nog beter communiceren want niet iedereen weet dat. Hoe het werkt? Onderaan iedere mail vind je een link om je profiel aan te passen. Hierin kun je ook de frequentie aanpassen. Maar let wel op! Als je namelijk je verjaardag invult krijg je naast de reguliere Mail met Fair óók 2 mailtjes rondom je verjaardag. Indien je dat niet wilt, kun je jouw geboortedatum verwijderen.

Thematische Mails. Daarnaast kun je je ook opgegeven voor stylingtips of andere thematische reeksen. Indien je je hiervoor opgeeft, ga ik ervan uit dat je niet steeds een hele week wilt wachten op de volgende mail en ontvang je 2 mails pers week. Zodra deze reeks is afgelopen ontvang je weer mail volgens jouw ingestelde waarde.


Oorbellen met oorclips

‘Wat jammer dat je geen oorbellen met oorclips hebt’. Oh… Die heb ik wel! Echter heb ik alleen niet de tijd alle oorbellen óók met oorclips te fotograferen. De meeste oorbellen kunnen gewoon met clips gemaakt worden. Daarom kun je de oorclips apart bestellen en maak ik vervolgens de oorclips aan de oorbellen die zijn uitgekozen.


Nogmaals! Dankjulliewel voor alle reacties. Ik ga ermee aan de slag. Daarnaast ga ik mij ook verdiepen in écht edelsmid werk :). Genoeg te doen in 2021 :).

Nieuwsgierig naar de rest van de feedback? Klik hier.

Met creatieve groet,

Erlinde Kramer

Eigenaresse & ontwerpster van Jewels with Flair

05 oktober 2020 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.