Sieradenset samenstellen - custom made service

Doe jij vaak een miskoop? Ik heb dat hééél vaak en dan met name met kleding. Ondanks dat ik het gewoon pas in de winkel…. ?. Soms gaat het één keer in de was en zit het me niet meer lekker. Een andere keer vind ik het een ‘zweetstof’ (dat heb ik heel vaak haha). Oh, en met schoenen vind ik het helemaal een ramp. Hoeveel missers ik daar al mee gemaakt heb… Zo kocht ik dit voorjaar leuke witte gympen. Helemaal van leer. Zat zóóó stug…
Nou wil ik dat graag voorkomen als je bij mij shopt. Daarom heb ik een blog geschreven met hoe je gemakkelijk een goeie sieradenset kunt samen stellen. Maar ik kan me voorstellen dat het lastig blijft, vanaf een foto… Daarom introduceer ik de cusom made service.
Hieronder vind je 3 tips om een mooie sieradenset samen te stellen.

Tip 1

Match een edelsteen met een bijpassende kleur Swarovski.

Welke edelsteen past goed bij welke kleur Swarovski Elements?
Tip 2
Indien je liever Swarovvki met Swarovski wilt combineren, kan dat natuurlijk ook. Zoek dan in de zoekbalk naar de juiste kleur Swarovski Elements. Hetzelfde geldt voor edelstenen.
Tip 3
Blijf je het lastig vinden de juiste sieraden met elkaar te combineren? Gebruik de custom made service.
03 augustus 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.