Sieradenallergie?

Dat is natuurlijk jammer. Allereerst bezorgen sieraden in de verzilverde of vergulde variant je meestal een geïrriteerde huid. Daarnaast heb je minder keus. Zie je mooie oorbellen, zijn ze weer net niet uitgevoerd in echt zilver. Ahhh…!

Daar moet een oplossing voor zijn…
Omdat veel klanten mooie sieraden zagen in de shop, maar deze liever uitgevoerd wilde zien in het sterling zilver of verguld sterling zilver, ben ik gaan onderzoeken of er mogelijkheden zijn om het zo te produceren dat je het zelf kunt kiezen. En dat is gelukt ?.

Kies zelf!
Tegenwoordig shop je bij Jewels with Flair de meeste sieraden in het door jou gekozen materiaal: verzilverd, verguld, sterling zilver of echt goud op sterling zilver.

Zo werkt dat
In de shop filter je eenvoudig op het gewenste materiaal. Ook kun je zien aan het informatiebolletje dat het om een variabel product gaat en het sieraad dus in meerdere uitvoeringen te bestellen is. De door jouw bestelde sieraden worden pas gemaakt als je het hebt besteld. Echt maatwerk dus!

Heb jij een sieradenallergie? Hoe doe je dat?

Op dit blog geldt auteursrecht. Dit blog is geschreven door Erlinde Kramer. Het kopiëren en gebruiken van deze tekst voor commerciële doeleinden is dus niet toegestaan. ©

04 september 2019 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.