Origineel kerstcadeau? Geef een handgemaakt sieraad met symbolische betekenis!

Ben jij op zoek naar een uniek en handgemaakt kerstcadeau voor je vouw, moeder, dochter of  vriendin? Hier vind je een aantal originele cadeau tips voor Kerstmis. Niet zomaar een simpel sieraad. Nee een sieraad met een verhaal, een uniek en handgemaakt sieraad die jouw vriendin laat stralen met Flair. 

Origineel kerstcadeau tip 1: sieraden met een verhaal

Met een mooi sieraad maak je iedere vrouw blij. Maar wat dacht je van een sieraad met een symbolische betekenis? Edelstenen hebben allemaal hun eigen krachten. Niet wetenschappelijk bewezen, maar veel mensen geven aan er wél baat bij te hebben. En... of het nou klopt of niet, de symbolische waarde is het zéker waard. Denk bijvoorbeeld aan de edelsteen rozenkwarts: een mooie roze edelsteen die symbool staat voor de liefde. Of wat dacht je van een sieraad gemaakt met lapis lazuli. Deze mooie diep blauwe steen staat onder andere voor vriendschap. 

Handgemaakte armband met granaat: een bijzonder kerstcadeau voor een vrouw

Bijzonder kerstcadeau tip 2: een handgemaakt sieraad met geboortesteen

Iedere maand kent zijn eigen geboortesteen. Hoe leuk is het om je vriendin een uniek en handgemaakt cadeau te geven met haar geboortesteen. Bij Jewels with Flair houd ik de geboortesteen kalender aan per maand. Weten welke geboortesteen bij welke maand hoort? Hier vind je alles over handgemaakte sieraden gemaakt met geboortestenen.  Uiteraard worden alle sieraden verpakt in een luxe cadeauverpakking. Jouw bestelde handgemaakte sieraad kan dus zó onder de kerstboom. Of... je zou 'm ook in de Kerstboom kunnen hangen, want er zit een koordje aan de verpakking ;).

Bijzondere kerstcadeau voor een vrouw: een armband met haar geboortesteen

Mooi kerstcadeau tip 3: moeder dochter sieraden

Wil je jouw vriendin verrassen samen met haar dochter? Niets is zo leuk als een halsketting voor zowel moeder als dochter. De rozenkwarts halskettingen voor moeder en dochter zijn populair. Logisch: rozenkwarts staat symbool voor de liefde, zoals ik hierboven ook al schreef. 

Moeder dochter sieraden, een bijzonder cadeau voor Sinterklaas, Kerstmis en Moederdag

FAQ

1. Wat zijn originele kerstcadeaus voor een vrouw?

Een handgemaakt sieraad met symbolische betekenis is altijd een goed idee. Een sieraad met lapis lazuli staat bijvoorbeeld voor vriendschap. Een handgemaakte sieraad met rozenkwarts voor de liefde. Zoek jouw steen uit en geef een onvergetelijk cadeau aan je vriendin, moeder, zus of vrouw :).  

2. Hoe weet ik welke geboortesteen bij welke maand hoort?

Kijk dan even op de geboortesteen sieraden pagina. Daar staan alles maanden met geboortestenen handig bij elkaar. Tevens vind je daar een beknopte omschrijving van de symbolische betekenis van deze geboortesteen sieraden. 

24 oktober 2022 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.