Modekleuren voorjaar / zomer 2022

Ieder jaar komen er kleuren in de mode. Sommige kleuren houden een aantal jaar aan of veranderen geleidelijk naar een tint lichter of donkerder. Geel zagen we vorig jaar én het jaar daarvoor bijvoorbeeld al veel en wordt nu steeds lichter van kleur. Kleuren die verder in de mode zijn deze zomer? De highlights zijn toch wel blauw, aardetinten, oranje, kauwgom roze & paars. Hieronder licht ik alle kleuren toe.


Blauw

Licht blauw zag je vorig jaar ook al, maar nu zie je in de winkels kleding met meerdere kleuren blauw. Toffe denim blouses bijvoorbeeld.

Hoe combineer je al dat blauw?

Uiteraard kun je blauw perfect combineren met een contrasterende kleur zoals wit, maar het is ook heel hip op meerdere blauw tinten met elkaar te combineren, ook in je accessoires. Vind je dat iets too much? Ga dan voor een lichte outfit en combineer die bijvoorbeeld met blauwe sieraden. Vallen je sieraden ook meteen lekker op ;).


Zacht geel

Geel zie je al een aantal jaar terug komen in de mode. Nou vond ik knal geel wel erg heavy, maar de zacht gele tinten die je nu ziet, vind ik wel erg mooi. Deze licht gele tinten kun je mooi combineren met contrasterend blauw. Welke sieraden hierbij aansluiten? Citrien heeft een mooi zachte gele kleur. Perfect te combineren. De citrien in het assortiment is mooi facet geslepen wat je outfit net die sparkling geeft.

 • Lange oorbellen met citrien en barok parels
  69,9579,95
 • Klassieke oorbellen met citrien druppels
  59,0069,00
 • threader oorbellen met citrien cubes
  44,9547,95

Aardetinten

Baksteen rood, beige, nude tinten. Je ziet het in printjes, maar ook bijvoorbeeld een effen blazer of een compleet pak. Hieronder wordt een lichte beige jas gecombineerd met sieraden van poppy jaspis. Het haalt de kleur van de jas op, waardoor het helemaal af is.

 • Lange oorbellen met edelsteen robijn en granaat
  59,9569,95
 • Oorbellen retro look geboortesteen januari
  39,9544,95
 • bijzondere armband met granaat, geboortsteen sieraad januari
  34,9537,95

Oranje

Deze kleur is nieuw. Bij oranje denk ik al snel aan Koningsdag. Altijd handig om in je kast te hangen. In de shop vind je oranje oorbellen van rvs. Ideaal, want die oorbellen blijven goed en verkleuren niet. Daar heb je iedere Koningsdag, EK of WK plezier van!

 • oorringen met oranje hangertje, koningsdag oorbellen
  14,95

Kauwgom roze & paars

Van roze ben ik altijd af fan. Knalroze, licht roze, kauwgom roze, kom maar door! Hieronder een stylingtip met diverse sieraden om je outfit mee af te maken.

 • Stijlvolle oorbellen met rozenkwarts & maansteen
  59,9569,95
 • Oorbellen rozenkwarts druppels
  39,9544,95
 • Maxima oorbellen met rozenkwarts druppels
  42,9546,95

edelstenen informatie

Vond je dit interessant?

Meld je aan voor mail met Flair en ontvang meer van dit soort berichten in je inbox.

Pssst! Je krijgt direct 10% korting op je bestelling 🙂

31 maart 2022 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.