Modekleuren najaar 2018

Deze 3 kleuren zie je dit najaar veel
Zoals ik al eerder schreef zie je veel okergeel dit najaar. Welke kleuren je nog meer veel ziet? Rood en konings blauw. Dat zijn natuurlijk niet de enige kleuren die trendy zijn dit najaar want daarnaast vind je onder andere ook lavendel en poeder roze. Meer weten? Kijk dan op mijn nieuwe Pinterest bord Mode najaar 2018.

Najaarscollectie in 3 dagen goed als uitverkocht
Nou is de najaarscollectie van Jewels with Flair al een tijdje online te vinden. En ja, ik heb me een beetje vergist in hoeveel ik hiervan in de shop moest zetten. Wow, wat ging dat hard! In 3 dagen, bijna de hele collectie uitverkocht. Oeps. Achter de schermen ben ik hard bezig de najaarscollectie weer aan te vullen met de bestaande ontwerpen, zodat ook jij straks met je favoriete paar de herfst in kunt gaan. Inmiddels zijn er enkele oorbellen alweer aan de collectie toegevoegd, zoals de oorbellen met rozenkwarts en labradoriet en de oorbellen met chalcedoon en labradoriet.

Wat vind je (binnenkort)in de shop?
Rode sieraden vind je al steeds meer in mijn shop en dat zal ik nog meer uit gaan breiden. Daarnaast zul je ook nog meer oorbellen met zo’n groot ornament vinden, beter bekend als bohemian oorbellen of statement oorbellen: er komen 3 nieuwe ornamenten. Deze worden op dit moment voorzien van een mooie duurzame plating in goud of zilver. Ik kan niet wachten tot dit binnen is!

07 september 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.