Mijn snelle make-up tips voor de feestdagen

De decembermaand, you hate it or you love it. Nu houd ik zelf erg van gezelligheid, lekker lang tafelen, mooi aankleden, etcetera, maar leert de praktijk me tegenwoordig wel wat anders.

De cadeaumaand inspireert me altijd tot nieuwe ontwerpen! M’n inbox stroomt vol met te gekke kerstoutfits en mijn vingers jeuken om daar iets moois bij te maken. Veel werk aan de (sieraden)winkel dus!

Daarnaast viert het sociale leven hoogtij. We stromen naadloos van Sint Maarten richting Sinterklaas, in een rechte streep naar de kerst. Eerdergenoemde gezellige etentjes, kerstdiner op school, kerstkaarten (die standaard nà kerst op de bus gaan), de dagen vullen zich vanzelf.

Als ik dan ook in de spiegel kijk, herken ik in mezelf niet de sprankelende kerstster zoals ze wel in alle nieuwsbrieven met glitterjurkjes voorbij komen. Werk aan de winkel dus! Nu hijs ik me voor een relaxte kerst met vrienden en familie echt niet in een extravagante outfit, maar een beetje leuke look is wel fijn. Goed dat make-up bestaat!

Met deze producten ben ik kerst-proof!
– waterproof mascara voor extra volume
– setje met drie kleuren oogschaduw van bijvoorbeeld L’Oreal; superhandig, op het doosje staat precies welke kleur je waar op je oog moet aanbrengen voor het beste effect. Wist je dat?
– BB creame. Wel eens geprobeerd? Nooit geen vlekken, werkt altijd 🙂
– voor de feestdagen: dan mag een lipgloss natuurlijk niet ontbreken

Het lijkt een hele lijst, maar in de praktijk ben ik maximaal 10 minuten bezig. Wat ik aan doe deze kerst? Ik heb een hele gave zwarte glitterbroek gescoord van Summum met een top met franje en panterprint. Matching oorbellen én klaar :). Mijn outfit laat ik nog wel even voorbij komen op social media.

Hoe bereid jij je voor op de feestdagen?

16 december 2018 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.