Janny van der Heijden met oorbellen Jewels with Flair!

Denkend aan Holland

Heb je afgelopen zaterdag naar 'Denkend aan Holland' gekeken? Janny van der Heyden droeg mijn oorbellen met barok parels! Hoe geweldig is dat? De oorbellen waren de eerste 20 minuten prominent in beeld, en ik ben er ontzettend trots op! Helaas kan ik geen beelden delen vanwege auteursrechtbeperkingen, maar als je de aflevering wilt bekijken, kun je deze hier vinden! Oh, en het ging dus om deze prachtige oorbellen met barok parels.

Oorbellen barok parels bij Janny van der Heijden in Denkend aan Holland

Wat zijn Barok parels?

Barok parels zijn parels die zich onderscheiden door hun unieke, onregelmatige vormen en texturen, in tegenstelling tot de traditionele ronde parels. Deze parels worden vaak geprezen om hun natuurlijke en organische uitstraling, en hun schoonheid ligt juist in hun grillige imperfecties. Barok parels kunnen variëren van ovaal en druppelvormig tot asymmetrisch en grillig, waardoor ze een boeiend en artistiek karakter hebben. Hun diversiteit maakt ze bijzonder geschikt voor unieke sieradenontwerpen. Barok parels zijn een geliefde keuze voor mensen die op zoek zijn naar een opvallend en eigenzinnig sieraad dat de individualiteit van de drager benadrukt.

parel oorbellen Janny van der Heijden Parel oorbellen zoals Janny van der Heijden

 

Over Jewels with Flair

Als ontwerpster en eigenaresse van Jewels with Flair, creëer ik met liefde en toewijding een prachtige collectie handgemaakte sieraden. Elk stuk, vervaardigd van sterling zilver of verguld sterling zilver, straalt authenticiteit en elegantie uit. In mijn atelier in Alkmaar, geïnspireerd door de natuur en persoonlijke verhalen, werk ik aan unieke kunstwerken die variëren van verfijnd tot opvallend. Mijn sieraden zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar dragen ook het verhaal van mijn passie en vakmanschap. Het is mijn vreugde om klanten de mogelijkheid te bieden om hun persoonlijke stijl te uiten door het dragen van deze met liefde gemaakte handgemaakte sieraden.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Erlinde Kramer

info@jewelswithflair.nl

 

11 september 2023 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.