Feel good jewelry

Van meerwaarde zijn

Voordat ik fulltime aan Jewels with Flair werkte, zat ik in het basisonderwijs. Een verantwoordelijke baan waarbij ik me waardevol voelde voor de kinderen.

Nieuw ‘projectje’ 🙂

Ik voel dat ik binnen mijn bedrijf ook graag van meerwaarde wil zijn. Natuurlijk ben ik dat als ik merk dat ik een maatwerk sieraad maak dat helemaal voldoet aan de wensen van de klant. Maar in deze tijd zocht ik naar iets, naar een project waarbij jij nog meer een feel-good gevoel zou ervaren. En waarbij je denkt aan de ander: je vriendin, moeder, zus… Maar ja, hoe doe ik dat? Daar moest ik even over nadenken en het kostte wat voorbereidingstijd, maar mijn idee is uitgewerkt. ⁠

Inmiddels werk ik samen met fotograaf @bluejam_jam en tekstschrijver @jonnekeduin . Zij wilden allebei graag mee doen. Hoe tof! Wat precies? Dat houd ik nog even geheim, maar houd de site én Mail met Flair goed in de gaten :). ⁠ Krijg je nog nog geen Mail met Flair? Schrijf je dan hier in. Ontvang je meteen 10% korting op je eerste bestelling :).

Een persoonlijk cadeau

Ben je in de tussentijd op zoek naar een cadeautje? Hier vind je persoonlijke kaarten voor bij je cadeau. Voeg deze toe aan je bestelling en laat bij de bestel notities een tekst achter. Krijgt de ontvanger een cadeautje met persoonlijk handgeschreven tekstje van jou.

30 maart 2020 — Erlinde Kramer

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.